BAKKER BART ENSCHEDE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 261 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bakker Bart Enschede. Meer weten? Ontdek meer

20 jan 2023 om 18:25 Op tijd bezorgd, echter was de panini pikante kip alles behalve pikant. Er zaten helemaal geen kruiden op.. Zat geen smaak aan. En ips een smoothie aardbei sinaasappel kreeg ik alleen sinaasappel en dat is niet de eerste keer.
15 jan 2023 om 19:53 Er zat geen ei op mijn broodje filet american.. :(
15 jan 2023 om 19:09 Broodjes niet altjjd vers. Vroeg om zachte broodjes. Kreeg knetter harde Ook vind ik broodjes ZEER DUUR inverhouding wat je krijgt
29 dec 2022 om 15:11 Ontbijt box genomen echt een aanrader! Lekkere broodjes en het werd mooi in een doos afgeleverd.
29 dec 2022 om 11:26 Bezorger Leon was super vriendelijk, echter konden de broodjes beter. Het brood is vers en knapperig, alleen vind ik persoonlijk het wel karig belegd. We proefden meer brood dan beleg en hebben de broodjes zelf moeten oppimpen.
27 dec 2022 om 16:31 Ik had per ongeluk afhalen aangeklikt ipv thuisbezorgd! probeerde heel vaak het restaurant te bellen en niemand neemt op! thuisbezorgd heeft contact met mij opgenomen om aan te geven dat ze ook bakker bart niet kunnen bereiken, erg slecht!
19 dec 2022 om 22:02 De dressing van het broodje gezond ontbrak. Ik vroeg op de pizza koud bezorgd kon worden en die was warm bezorgd. Jammer.
16 dec 2022 om 22:15 Duurde knetter lang op een moment dat het rustig was. Verder waren de warme delen op het broodje koud
15 dec 2022 om 18:48 Heerlijk gegeten!
11 nov 2022 om 13:29 Bakker bart belde mij netjes op omdat ze 1 product niet hadden en daar kreeg ik een lekkere altanatief voor
3 nov 2022 om 14:33 Top
4 sep 2022 om 18:15 Geen ei op mijn broodje die ik besteld had. Vond het voor twee broodjes ook allemaal erg lang duren