BAKKER BART ENSCHEDE

BAKKER BART ENSCHEDE Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 230 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bakker Bart Enschede. Meer weten? Ontdek meer

16 mei 2022 om 15:18 Salade niet compleet, warme broodje niet warm. Meer dan een uur gewacht.
14 mei 2022 om 19:17 Eten was goed, bezorging daarentegen.. Zet z'n tas voor onze neus "succes ermee". Volgens mij is dat niet de bedoeling
11 mei 2022 om 14:22 We hadden een super leuke bezorger een buitenlandse jongen haha die vond het wel grappig dat we een hond achter de poort hadden hij wist alleen niet dat hij gefilmd werd zo vrolijk zou iedereen moeten zijn
12 apr 2022 om 18:16 Na aagegeven te hebben geen mosterd dille dressing te willen hebben ze er een briefje bijgedaan met een verse dillesaus. Maakte mijn dag een heel stuk beter. Dankjewel!
4 apr 2022 om 18:15 Eten was goed bezorging slecht heel lang moeten wachten
2 apr 2022 om 16:29 I did not receive my full order with no explanation
1 apr 2022 om 14:04 Bestelde aan broodje, snacks en een blikje cola. Alles was goed, echter het blikje cola ontbrak.
4 mrt 2022 om 11:08 They left on onions I requested removed.
3 mrt 2022 om 16:15 Als je een stokbrood met brie besteld verwacht ik op zijn minst voor 7 euro dat je iets meer krijgt dan 2 dunne plakken brie. Ook nog als je betaald voor extra brie. Erg slecht, vorige keer ook al. Maar na 2 x ben ik er wel klaar mee
23 feb 2022 om 14:02 They removed the onions for me :)
17 feb 2022 om 14:24 Super broodjes zoals altijd, en snelle bezorging. ps "Opmerkingen Veld" verdient wat meer aandacht
4 feb 2022 om 14:03 Beetje jammer, dat je voor dingen extra betaald en je het dan niet krijgt. En er dingen opzitten die niet in de beschrijving staan. Verder was het prima